Tentang Kami

  • Témbongkeun kamar
  • receiption
  • 产 线 1

Ulah Do cahaya Co., Ltd ngadeg di 1992 lokasina di Zhongshan, Guangdong, ngawengku 8000 parusahaan meters.Our pasagi fokus dina panangtayungan panon LED maca lampu kalayan design basajan tapi elegan. Sakabéh lampu Reading LED urang nu sisi-emmiting kalayan design Lampu Guide Téhnologi, maturan perlindungan pangalusna mun panon anjeun.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat!