Babagan awake dhewe

8184e0511

Apa Do Lighting Co., Ltd diadegaké ing taun 1992 dumunung ing Zhongshan, Guangdong, panutup 8000 meter persegi.

Our company ngarahke ing pangayoman mripat LED maca lamps karo desain prasaja nanging elegan. Kabeh lampu Reading LED kita sisih-emmiting karo desain lampu Guide Teknologi, aturan pangayoman paling apik kanggo mata.

Our company nggabungke R & D, Produksi lan Sales bebarengan lan wis departemen kita dhewe insjection plastik lan perkakas. We sing destinated kanggo nyedhiyani kualitas produk karo rega competitive kanggo customers.Focusing kita ing R & D, kita miwiti produk anyar saben taun lan nyedhiyani OEM lan Potongan layanan kanggo kita pelanggan.

Welcome pelanggan ngisini kita saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita lan looking nerusake kanggo aturan sing kita produk panas-sade karo kita paling layanan.


Tampilan Online Chat!