Babagan awake dhewe

  • SHOW ROOM
  • receiption
  • 产 线 1

Aja Do Lighting Co., Ltd diadegaké ing taun 1992 dumunung ing Zhongshan, Guangdong, panutup 8000 perusahaan meters.Our kothak ngarahke ing pangayoman mripat LED maca lamps karo desain prasaja nanging elegan. Kabeh lampu Reading LED kita sisih-emmiting karo desain lampu Guide Teknologi, aturan pangayoman paling apik kanggo mata.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist
Tampilan Online Chat!